Gradonačelnik Josip Šarić predsjedavao je petoj ovogodišnjoj sjednici Kolegija koja je održana 17. veljače 2020. godine, u nazočnosti pročelnika i zaposlenika upravnih odjela te ravnateljica gradskih ustanova i direktora komunalnog poduzeća.

Zaključeno je da je potrebno pratiti natječaje i javne pozive od Ministarstva regionalnog razvoja i EU fondova te pripremiti projekte koji su prihvatljivi za prijavu na natječaj ili javni poziv.

Započela je provedba projekta aglomeracije na području Grada Otoka (naselja Otok i Komletinci), potrebno je aktivno pratiti radove na izgradnji novih kanalizacijskih priključaka i kanalizacijske mreže.

Također, zaključeno je da će se ugovoriti radovi na sanaciji nogostupa u Ulici Braće Radić u Komletincima i to od kućnog broja 18 do 40. Nadalje, izvršit će se radovi na sanaciji poljskog puta Lovakovica u  Otoku. Navedene radove izvršiti će djelatnici komunalnog poduzeća Vranjevo d.o.o. za komunalne djelatnosti.

Utvrđene su brojne predstojeće aktivnosti u kulturi, a posebice pripremne aktivnosti za manifestacije Otočko proljeće i Sajam kulena.

Također, pročelnik Upravnog odjela za društvene djelatnosti, samoupravu i opće poslove najavio je  24. sjednicu Gradskog vijeća.

There are no comments yet.

Odgovori

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).