Predsjednik: JOSIP JURIĆ
Dopredsjednik: IVICA MALEŠEVIĆ
Zapovjednik: ANTUN ZRNO
Dozapovjednik 1 : JOSIP MATIJAŠEVIĆ
Dozapovjednik 2 : ZVONIMIR ĐOIĆ
Blagajnik: JOSIP ŠIMIĆ
Tajnik : IVAN MIRČETIĆ
Spremištar: TIHOMIR GUTIĆ
Član Upravnog odbora: DAMIR BILIĆ
Član Upravnog odbora: IVICA BLAŽEVIĆ
Član Upravnog odbora: MLADEN MATKOVIĆ

Nadzorni odbor:

Predsjednik Nadzornog odbora : MARKO ŠTIFIĆ
Član Nadzornog odbora : ANTO MARTINOVIĆ
Član Nadzornog odbora : MIRKO MATIJAŠEVIĆ

Godina osnutka: 1899.

 

Djelatnost udruge:

 

Društvo na dobrovoljnoj osnovi provodi preventivne mjere zaštite od požara, spašavanja ljudi i imovine ugroženim požarom, elementarnim nepogodama i nezgodama. Organizira i sudjeluje u osposobljavanju članova i izvođenja vježbi u cilju provođenja gore navedenih zadataka. Provodi mjere zaštite za vrijeme žetve usjeva gdje postoji veliki rizik nastanka požara.

 

Aktivnosti i rezultati:

 

Društvo posvećuje veliku pozornost radu s djecom i mladeži te smo sudionici vatrogasnih natjecanja s dobrim rezultatima, a cilj je priprema za obaveze temeljnih članova. Društvo je obnovilo stari običaj “sadnja majbana” uoči 1. svibnja te vađenje majbana.

Više informacija o DVD-u Komletinci možete pronaći na službenoj Facebook stranici. 

 

DVD KOMLETINCI BORAVILO U KAMPU VATROGASNE MLADEŽI U FAŽANI

DVD KOMLETINCI BORAVILO U KAMPU VATROGASNE MLADEŽI U FAŽANI

Dugogodišnjim dobrim odnosima između DVD-a Komletinci i DVD-a Pula, došlo je i do svečanog čina između ova dva društva, te su 30.04.2011. godine u Puli na proslavi 60. godišnjice nastavka djelovanja rada DVD-a Pula, a ujedno i godišnjoj skupštini društva pred mnoštvom uzvanika što iz Istre i Pule tako i iz HVZ-a na čelu sa načelnikom gosp. Željkom Popovićem potpisana povelja prijateljstva između DVD-a Pula i DVD-a Komletinci, a društva su zastupali predsjednik i domaćin Petar Znahor te gost-uzvanik predsjednik DVD-a Komletinci Josip Jurić.
Prijateljstvo između društava traje a DVD-e Pula pomaže svoje prijatelje sa kosilicom za travu na koju se mogu montirati i mnogi drugi alati, kao i osam (8) ručnih radio stanica te baznu radio stanicu kao i antene zajedno s repetitorom koje mogu hvatati udaljenost u krugu 20 kilometara, također navedene antene prijatelji iz DVD-a Pula zajedno s našim članovima iste su namontirali.
Također treba naglasiti da u ova teška vremena kada je kriza i nema se novca DVD Pula odvezlo je u Hrvatski Vatrogasni Kamp u Fažanu kojeg je DVD Pula dobilo na održavanje, 22 vatrogasca iz Komletinaca na vatrogasna druženja i to: Jedna desetina mladeži dječaka  jedna desetina mladeži djevojčice te zapovjednika Antuna Zrnu koji kao dugogodišnji i iskusni prijašnji zapovjednik istoga kampa sad je samo ponavljao svoje znanje.
Prijevoz s dva (2) vatrogasna vozila DVD Pula, u pravcu Pule te nazad u Komletince financirao je DVD Pula kao i sav smještaj i prehranu u kampu Fažana i ostale izlete u Pulu i drugdje.

Treba reći da je se boravilo u Fažani u periodu od 05.09.2011. godine do 11.09.2011 godine, a da su djeca uz svakodnevne vatrogasne vježbe svaki dan se kupali jer je i vrijeme bilo im naklonjeno.
Treba reći da je gradonačelnik Otoka gosp. Josip Šarić obećao prijevoz djece autobusom ali DVD Pula već je donio prije svoju odluku .
Zato su gospoda iz gradskog vijeća na čelu s predsjednikom gos. Stjepanom Topalovićem te članom Josipom Dabrom i predsjednikom mjesnog odbora gosp. Josipom Mareljićem dočekalo svoje mlade vatrogasce i goste iz Pule pred vatrogasnim domom sa roditeljima djece te se nastavili družiti uz darivanja dugo u noć kod predsjednika mjesnog odbora gosp. Josipa Mareljića.

Ovim putem DVD Komletinci zahvaljuje:

Prijateljima DVD Pula te predsjedniku gosp. Petru Znahoru.
Ravnateljici O.Š. Vladimira Nazora Komletinci
Gradskom Vijeću
Gradonačelniku Josipu Šariću
Mjesnom odboru i predsjedniku Josipu Mareljiću

= UZ VATROGASNI POZDRAV „VATRU GASI BRATA SPASI“=

      Predsjednik DVD-a
                                                                                                Josip Jurić