Poštovani,

sukladno Odluci o načinu pružanja javne usluge prikupljanja miješanog komunalnog otpada i biorazgradivog otpada, obavještavamo Vas kako ste u roku 10 dana od dana primanja ove obavijesti obvezni doći u prostorije Vranjeva zbog potpisivanja Izjave o načinu pružanja javne usluge.

Naime, Izjavom ćete odlučiti kakvu vrstu usluge želite, koju veličinu spremnika za otpad želite te želite li spremnik za bio otpad. Ukoliko se ne odlučite, odnosno ne dođete u prostorije Vranjeva, smatrat će se da želite osnovnu uslugu, te time pristajete na uvjete pružanja usluge sukladne našoj sugestiji, odnosno pretpostavci.

Izjava ima svojstvo ugovora te potpisivanjem iste, kao i nedolaskom u roku 10 dana (čime se Izjava također smatra pravovaljanom), prestaje važiti dosadašnji Ugovor o odvozu komunalnog otpada.

NAPOMENA: Molimo sve korisnike usluge kojima spremnici još uvijek nisu označeni čipom, da se jave u Vranjevo d.o.o. te ugovore termin za čipiranje spremnika. Također napominjemo fizičke osobe koji dosad nisu koristili javnu uslugu prikupljanja da su obvezni doći potpisati Izjavu, ukoliko posjeduju nekretninu, a neovisno o tome imaju li prebivalište u Otoku.

Pojašnjenja vezana uz čipiranje, kao i potpisivanje Izjave, možete dobiti na email vranjevo@net.hr, tel. br. 032/395-358 ili osobnim dolaskom u Vranjevo d.o.o.

Srdačan pozdrav,

VRANJEVO D.O.O.

There are no comments yet.

Odgovori

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).