Otočka razvojna agencija i Grad Otok već tradicionalno organiziraju Božićni sajam te  pozivaju sve zainteresirane izlagače na sajam koji će se održati 16. prosinca /subota/ 2017. godine na Trgu kralja Tomislava.

Sajam je izložbenog i prodajnog karaktera. Namijenjen je svim obrtnicima, poduzetnicima, umjetnicima, udrugama i ostalim zainteresiranima koji žele predstaviti svoje proizvode i usluge s ciljem poticanja lokalne proizvodnje i domaće radinosti.

 

U sklopu sajma održat će se bogati kulturno – umjetnički i zabavni program na kojem će sudjelovati udruge i ustanove Grada Otoka te druženje s djedom Božićnjakom.

Ukoliko ste zainteresirani za sudjelovanje na sajmu, molimo da popunjenu prijavnicu pošaljete na e-mail adresu: razvojna.agencija.ora@gmail.com ili osobno dostavite u Otočku razvojnu agenciju, Trg kralja Tomislava 6/A, Dom kulture, II. kat, najkasnije do 8. prosinca 2017. godine.

Za sve je dodatne informacije kontakt-telefon 032/396-932.
Izlagačima su na raspolaganju izložbeni prostor i štandovi.

Ovaj je sajam prilika za besplatno predstavljanje Vaših proizvoda i usluga, odnosno predstavljanje gospodarske i kulturne baštine koju želimo njegovati, održavati i razvijati.

Prijavnicu možete preuzeti OVDJE.

There are no comments yet.

Odgovori

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).