POZIV IZLAGAČIMA NA BOŽIĆNI SAJAM U OTOKU

Grad Otok organizira Božićni sajam te poziva sve zainteresirane izlagače na sajam koji će se održati 22. prosinca /subota/ 2018. godine na Trgu kralja Tomislava.

Sajam je izložbenog i tradicionalnog karaktera. Namijenjen je svim obrtnicima, poduzetnicima, umjetnicima, udrugama i ostalim zainteresiranima koji žele predstaviti svoje proizvode i usluge s ciljem poticanja lokalne proizvodnje i domaće radinosti.

Ukoliko ste zainteresirani za sudjelovanje na sajmu, molimo da popunjenu prijavnicu pošaljete na e-mail adresu: nikolic.marija1928@gmail.com ili osobno dostavite u gradsku upravu (Dom kulture, Trg kralja Tomislava 6/A, II. kat) najkasnije do 10. prosinca.

Za sve dodatne informacije kontakt-telefon: 032/ 373 353.

Izlagačima su na raspolaganju štandovi.

Ovaj je sajam prilika za besplatno predstavljanje Vaših proizvoda i usluga, odnosno predstavljanje gospodarske i kulturne baštine koju želimo njegovati, održavati i razvijati.

Prijavnicu možete preuzeti ovdje

Obavijest o preventivnom ispiranju vodovodne mreže

Obavještavaju se građani naselja Otok i Komletinci, korisnici javnog vodoopskrbnog sustava, da su u tijeku radovi na priključenju vodovodne mreže Otoka i Komletinaca na Regionalni vodoopskrbni sustav istočne Slavonije.

Od danas 18. listopada pa do nedjelje 21. listopada u Otoku i Komletincima će se pristupiti preventivnom ispiranju vodovodne mreže. Dok se proces ispiranja ne završi, postoji mogućnost povremenog zamućenja vode u vodovodnoj mreži pa molimo korisnike za razumijevanje.

Za sve dodatne informacije stojimo na raspolaganju na tel: 032-638-860.

 

 

    Javni isporučitelj vodnih usluga

                                                                       Vinkovački vodovod i kanalizacija d.o.o.