Izbori za Vijeće mjesnog odbora Komletinci 23. kolovoza 2020.

Izbori se provode 23. kolovoza 2020. godine. Kandidacijske liste moraju biti dostavljene do 15. srpnja 2020. godine do 24 sata, a predaju se Povjerenstvu u prostorijama Gradske uprave, Otok, Trg kralja Tomislava 6/A, gradska vijećnica, 1. kat.

Kontakt osobe: Drago Martinović, predsjednik, tel.: 091/5177-811

Marko Tadić, potpredsjednik, tel.: 098/543-012

 

Odluka o raspisivanju izbora za članove Vijeća mjesnog odbora Komletinci

Odluka o imenovanju Povjerenstva za izbor članova Vijeća mjesnog odbora Komletinci

OBRAZAC 1 – Prijedlog kandidacijske liste za članove VMO PS

OBRAZAC 2 – Prijedlog kandidacijske liste VMO (GB)

OBRAZAC 3 – Prikupljanje potpšisa VMO Komletinci

OBRAZAC 4 – Očitovanje kandidata VMO Komletinci

OBVEZATNE UPUTE O REDOSLJEDU IZBORNIH RADNJI I TIJEKU ROKOVA ZA IZBOR ČLANOVA VIJEĆA MJESNOG ODBORA KOMLETINCI

Projekt “Zaželi” ide dalje ✔️✔️✔️

Gradonačelnik Grada Otoka danas je u Nacionalnoj i sveučilišnoj knjižnici u Zagrebu potpisao Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava „Zaželi-program zapošljavanja žena – faza II“  koji se financiraju u okviru  Operativnog programa „Učinkoviti ljudski potencijali“ 2014.-2020.   Projekt je pripremila Otočka razvojna agencija, a predviđeno je zapošljavanje 55 teško zapošljivih žena na području Otoka i Komletinaca koje će pružiti pomoć i podršku za 330 starijih osoba, osoba u nepovoljnom položaju i osoba s invaliditetom.
Ukupna vrijednost projekta je 4.852.750,00 kn bespovratnih sredstava, a vrijeme je trajanja projekta 15 mjeseci.
Nositelj je projekta Grad Otok, a partneri na projektu su Hrvatski zavod za zapošljavanje PU Vinkovci, Centar za socijalnu skrb te Udruga Hrvatska žena Otok. 

 

Dopušteno postavljanje zabavnog parka i popratnih sadržaja povodom kirbaja u Otoku!

Današnja odluka o izostanku zabavnog parka i popratnih sadržaja povodom kirbaja izazvala je brojne upite i komentare. Nakon konzultacija sa Stožerom civilne zaštite Grada Otoka, odlučeno je da će zabavni park ipak biti postavljen pokraj željezničke stanice u Kolodvorskoj ulici. Također, dopušta se prodaja na javnim površinama (postavljanje tržnih klupa, šatora, kamp-prikolica i slično, radi prodaje hrane, igračaka, tekstila i druge robe). Zbog radova na rekonstrukciji vrtića, organizacija nije moguća u središtu grada.

Napomena: pridržavajte se uputa Zavoda za javno zdravstvo jer su od ključne važnosti kako bi odgovornim ponašanjem smanjili širenje zaraze koronavirusa. Svatko mora biti svjestan odgovornosti za vlastito zdravlje, zdravlje obitelji i sugrađana!