Održana je prva izvještajna skupština Gradskog zbora Otok.

Na skupštini su bili nazočni zamjenica predsjednice zbora gospođa Marija Čepo, članovi,  gradonačelnik grada Otoka gospodin Josip Šarić, predsjednik Gradskog vijeća gospodin Milenko Drljepan i njegov zamjenik gospodin Filip Filipović.

Na početku sjednice sve nazočne je pozdravila zamjenica predsjednice te se zahvalila stručnom voditelju Gradskog zbora gospodinu Janu Valenćiku na radu i strpljenju te poželjela da se dobra suradnja nastavi i dalje. Zamjenica se također zahvalila gradonačelniku i Gradskom vijeću na potpori zboru. Nakon nje, riječ je preuzeo tajnik gospodin Mile Matanović koji je izvjestio prisutne o radu Zbora u protekloj godini. Rizničar Gradskog zbora gospodin Marko Novoselac podnio je izvještaj o stanju blagajne i o utrošenim sredstvima koji su zboru dodjeljeni iz gradskog proračuna. Predsjednica nadzornog odbora gospođa Marijana Vuković izvjestila je da udruga radi u skladu sa Zakonom o udrugama i ostalim propisima koji uređuju to područje.

Na kraju skupštine sve nazočne je pozdravio gradonačelnik, čestitao na radu udruge u protekloj godini i poželio da im iduća godina bude još uspješnija .

 

There are no comments yet.

Odgovori

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).