Članovi uprave i nogometaši nogometnog kluba Slavonac iz Komletinaca posjetili su gradonačelnika Josipa Šarića. Predsjednik kluba Perica Mikulić upoznao je gradonačelnika s radom nogometne škole i kluba, te rezultatima ostvarenim u jesenskom dijelu sezone. 

Gradonačelnik im je predstavio završene te najavio predstojeće radove na stadionu i pratećim objektima nogometnog kluba Slavonac. Od radova na uređenju prostora za NK Slavonac u prošloj godini izdvojili bismo izgradnju parkirališta kod vatrogasnog doma, limarske radove i grijanje na objektu. Ukupna vrijednost radova u 2018. godini je 321.408,36 kuna.

U 2019. godini grad Otok planira izdvojiti 450.000,00 kuna za izgradnju nadstrešnice na tribinama i 300.000,00 kuna za izgradnju igrališta s umjetnom travom. Osim toga, u planu je i izgradnja sustava za navodnjavanje nogometnog terena.

Bilo je tu puno zanimljivih priča i evociranja uspomena. Na kraju susreta, gradonačelnik im je, uz čestitke na ostvarenim rezultatima, zaželio puno uspjeha u narednom razdoblju.

Zajednička želja je – naslov prvaka 1. žnl Vukovarsko – srijemske u kojoj se klub trenutno natječe. 

There are no comments yet.

Odgovori

Your email address will not be published. Required fields are marked (*).